• Phone06 30 352 3244
  • Emailsaritamas0430@gmail.com
  • AddressBudapest 1106 Keresztúri út 90. (nem átvevőpont)
  • Open HoursNyitva: Hétfőtől-Szombatig: 6:00-18:00 óráig. Vasárnap: Zárva
  • Phone06 30 352 3244
  • Emailsaritamas0430@gmail.com
  • AddressBudapest 1106 Keresztúri út 90. (nem átvevőpont)
  • Open HoursNyitva: Hétfőtől-Szombatig: 6:00-18:00 óráig. Vasárnap: Zárva

Sóder

Sóder alkalmazása

A sóder hordaléktalaj melynek összetétele homokból és apró kövekből áll, és nagyon jó a vízszűrő képessége. Az ilyen talajban található kavics és homokszemcsék kerekded formát vesznek fel, amit a folyóvizek eróziós munkájának köszönhetnek. Leginkább a folyómedrekben és partszakaszain lehet fellelni belőlük nagyobb mennyiséget. Az ilyen szakaszokra épülnek a sóderbányák. Minőségük és méretük alapján különböztetjük meg őket.

Sóder felhasználás területei

A beton egyik fő alapanyaga. A betonkészítés nélkülözhetetlen az építőipar számára, így ez az egyik legkeresettebb alapanyag. A cement készítéshez a megfelelő arányú sóderek hozzáadása kulcsfontosságú. Széles körben alkalmazható, ezért rendkívül nagy a kereslet iránta. Attól függően, hogy mekkora a sóderek szemcsemérete dől el a felhasználási irányuk. A finomabb állagú betonkészítéshez a finomabb, apróbb szemcséket tartalmazó fajta a legjobb. A nagyobb léptékű betonozáshoz pedig a nagyobb méretű az alkalmasabbak. A rostált osztályozott sóderek betonaljzatokhoz kiváló, míg a mosott félék szerkezeti betonok készítésénél kerülnek felhasználásra, ugyanakkor a töltősóder területek feltöltésére alkalmazandó. Kocsibeállók, járdák, ház alapok építéséhez pedig a folyami sóderek a legmegfelelőbbek.

Szóródó és ömlesztett anyag rendelés

A szükséges sóder megrendeléséhez tárcsázza a megadott telefonszámunkat, vagy mobileszközön azonnal hívhat bennünket a zöld hívásgomb megérintésével. Írhat is nekünk a saritamas0430@gmail.com e-mail címre, ha árajánlatot szeretne kérni. Természetesen egyéb kérdésekre is szívesen válaszolunk, illetve amiben tudunk segítünk.

Villámgyors szállítás és fuvarozás

A sóder szállítás egész Pest megye területén zajlik, beleértve Budapest összes kerületét is. Az I., II., III., IV., V., VI., VII., VIII., IX., X., XI., XII., XIII., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII., XIX., XX., XXI., XXII., XXIII. kerületekbe több autóval is képesek vagyunk egyszerre kiszállítani a minden megrendelést. A gyorsaság garantált, ha ránk bízza a szállítást!

Sóder fajták

A következő sóderekből akár nagyobb mennyiség is megrendelhető. Teherautóink a 2,5 m3 ömlesztett- és szóródó anyagot tudnak egyszerre kiszállítani, de a nagyobb mennyiségek célba juttatásához is rendelkezünk elegendő kapacitással.

0-4 mm, 0-8 mm, 0-16 mm, 0-24 mm sóderek felhasználási területei: térkövezés, vakolás

Mosott sóder felhasználási területei: szerkezeti beton

Rostált sóder felhasználási területei: betonaljzat

Osztályozott sóderek felhasználási területei: ház alap, kerítés, járda, kocsibeálló

Töltősóder felhasználási területei: talaj feltöltés, járdakészítés

Call Now Button