Sóder szállítás

Sóder szállítás

A sóder szállítás a Sóder Király szállítóival garantáltan az egyik leggyorsabb Budapest és Pest megye szerte. Több teherautóból álló flottánk minden megrendelést képes azonnal kiszállítani. Néhány köbmétertől akár a legnagyobb építkezésekhez szükséges sóder mennyiséget is leszállítjuk határidőre. A kisebb 2,5 m3 sóder szállítására alkalmas autóink, a nehezen megközelíthető terepeken, szűk utcákon keresztül is könnyedén eljutnak a célig. Ezek a kisteherautók mozgékonyak, és nagyon könnyű velük megfordulni ott ahol más gépjárművel lehetetlen. Ugyanígy könnyedén ki- és betolat egy belvárosi körfolyosós lakóépület belső udvarába is, ha éppen ott van szükség sóderre.

Sóder a sóderbányából

Országosan is szinte az összes sóder kitermelő- és tároló teleppel kiváló munka kapcsolatot építettünk ki az elmúlt években. A Sóder Király a sóderbányák kiemelt partnere. Így a sóder ár a Sóder Királynál a lehető legjobb tud lenni. Ha kell elszállítjuk a legtávolabbi lerakatból is a sódert Budapestre, hogy minden kedves megrendelőnk igényét maximálisan ki tudjuk elégíteni. Fontos még megjegyezni, hogy minőségben is kifogástalan sódert szállítunk mindenkinek, függetlenül a sóder rendelés mennyiségétől és típusától.

Sóder szállítás ár

Sóder megrendelés esetén tájékozódjon a kalkulátorunkba előre betáplált sóder fajták árairól. A sóder árak m3-ben vannak megadva. 0,5 m3 sóder a legkisebb mennyiség amit kiszállítunk. A települések mellett is ott szerepelnek a kiszállítási díjak.

Most nem soroljuk fel őket egyesével, hiszen a kalkulátorban végig nézheti őket bárki. Azért, hogy nagyságrendileg mire lehet számítani, a Budapest pesti és budai oldalára vonatkozó szállítási díjakat ide is kiírjuk, melyek a következők:

Szállítási díjak Budapest területén max. 2,5 m3-ig

Budapest (pesti oldal): 7990 Ft

Budapest (budai oldal): 8990 Ft

Sóder szállítás területek
Sóder szállítás területek Pest megyében
Call Now Button