Mosott sóder

Mosott sóder

A mosott sóder nevében hordozza, hogy teljesen megtisztított ömlesztett anyag, amit a szennyeződések eltávolítása után osztályoznak. Az egyik legkeresettebb építőipari alapanyag. De természetesen a ház körüli munkákhoz, tereprendezéshez, térkövezéshez, és még számtalan más munkafolyamathoz is tökéletes összetevő. Tapintásra olyan mintha durva homokot morzsolnánk az ujjaink között. Többek között kapható belőle a 0-4 mm, 1-es, 24-es osztályozott változat.

Milyen sódert válasszunk

A sódertípus meghatározása nem könnyű feladat, hogy alkalmas legyen az adott betonozáshoz. Olyanok számára akik még nem használták, vagy csak egyszer segédkeztek valamilyen munkálatnál nehéz lehet a mosott sóder választás. Ilyenkor nem érdemes vesződni azzal, hogy utánaolvass az ember, mert úgy sem lesz jó a végeredmény. A rutin itt is fontos, érdemes olyan szakember segítségét kérni aki már járatos a betonkészítésben.

A mosott sóder alkalmazása

Ez a sóder a nedvességtől, szennyeződésektől mint az agyag, vegyes hulladékoktól mint például üvegdarabok vagy fadarabok, 100%-ban mentesek. A 0-4 mm szemcséket tartalmazó osztályozott sóderből minőségi beton készíthető. Ez a beton pedig vékony rétegben felvihetők akár durva vakoláshoz, de térkövezéshez is felhasználható.

Mosott sóder szállítása és ára

Az ömlesztett anyag szállítást általában billenthető platós teherautóval szállítjuk Budapest és vonzáskörzetében. Ezek a kisteherautók egyszerre maximum 2,5 m3 sódert képesek fuvarozni.

A sóder szállítás ára függ a megtett kilométerektől, és a mennyiségtől. A sóder ár kalkulátorunk segítségével kiszámolható, illetve a teljes fizetendő végösszeg.

Vakolás
Call Now Button