0-8 mm sóder

0-8 mm sóder, egyszer rostált

A 0-8 mm sóder eme két érték közötti sódert foglalja magában. A szállításkor ilyen nagyságú sóderszemeket tartalmazz vegyesen a szállítmány. A mosott és osztályozott kategóriába tartozik. Ezt a sódert jellemzően családi házak építésénél vagy felújításánál rendelik, illetve a ház körüli újításokhoz. Ez a sóder típus hasonló tulajdonságokkal bír, mint a 0-4 mm sóder, azzal a különbséggel, hogy ez csak egyszer rostált.

0-8 mm sóder alkalmazása

A 0-8 mm sóder szintén kiváló beton összetevő. Általában aljzat készítéshez használják. Házak alapjainak is tökéletes, de sok minden más építési munkára is alkalmas. Otthonokban és a kertben is remekül lehet vele dolgozni.

Kerítések lábazatainak kialakításához, kerti utak vagy vékonyabb járdák építéséhez is jó. Házon belül pedig akár a padlófűtés kiépítés előtti alapnak is tökéletes. Maximum 5 cm vastag beton réteget érdemes létrehozni belőle, és ezt felvinni a megfelelő felületre.

Betonkészítéshez használt sóder aránya

Ebből a sóderből minimum 400 kg, maximum 1500 kg beton készíthető. A cement amit hozzá kell adni olyan 200 kg és 300 kg között mozog. A többi rész arányosan víz, de mindig meg kell nézni, hogy mennyire nedves a sóder. Jobb azért ezt elsőre szakemberre bízni, aki elkészíti a megfelelő minőségű és állagú betont. Legközelebb megpróbálhatjuk mi magunk is, ha ellestük a fortélyokat.

0-8 mm sóder  felhasználása
Padlófűtés betonaljzat és fűtési rendszer
Call Now Button