• Phone06 30 352 3244
  • Emailsaritamas0430@gmail.com
  • AddressBudapest 1106 Keresztúri út 90. (nem átvevőpont)
  • Open HoursNyitva: Hétfőtől-Szombatig: 6:00-18:00 óráig. Vasárnap: Zárva
  • Phone06 30 352 3244
  • Emailsaritamas0430@gmail.com
  • AddressBudapest 1106 Keresztúri út 90. (nem átvevőpont)
  • Open HoursNyitva: Hétfőtől-Szombatig: 6:00-18:00 óráig. Vasárnap: Zárva

Osztályozatlan sóder

Osztályozatlan sóder

Osztályozatlan sóder bemutatása

Az osztályozatlan sóder a természet alkotta homokszemek és rendezetlen méretű kavicsok alkotta anyag tisztítatlan és változata. Nem mossák át a kibányászott anyagot, és nem is rostálják. Ahogy kitermelik úgy is hordják össze, minden változtatás nélkül. Töltésre alkalmazzák leggyakrabban. Innen ered a neve is mint töltősóder.

A töltősóder összetétele

A kőzetek nagysága akár 24 mm is lehet. Ömlesztett formában a homok és a kavicsok mellett az agyag is megtalálható benne. A különböző szemcseméretek, valamint a vegyes összetétel miatt alkalmazása behatárolt. Tulajdonságai közül kiemelkedő a kifejezetten jó tömöríthetőség.

Amire biztosan jó az osztályozatlan sóder

Házak és garázsok építési alapjaihoz az egyik legjobb lehet. Ennek a sódernek a hozzáadásával rendkívül masszív és strapabíró betonelemek készíthetők. Más jellegű betonozáshoz készülő betonba nem javasolt a használata. Az osztályozatlan sóder alkalmas utak alapjaihoz, továbbá megsüllyedt földterületek feltöltésére, gépkocsi beállók, lehajtók és feljárók felület kialakításához.

Az építőipar számára legalább annyira fontos építőelem összetevő, mint az otthonok, felújítások, kisebb építkezések során való használata. Magánemberek ingatlanjaiban és telkein zajló munkálatokhoz, és útépítő vagy lakóház építtető cégek kivitelezéseihez ugyanúgy nélkülözhetetlen. Alap amelyre biztosan mindenki építhet. A Sóder Király a töltősódert is versenyképes piacon áron kínálja. Ha sóderre van szüksége forduljon hozzánk. Megrendelését néhány m3-től a legnagyobb mennyiségig határidőre leszállítjuk Budapesten és környékén egyaránt.

Házalap kialakítása
Call Now Button