• Phone06 30 352 3244
  • Emailsaritamas0430@gmail.com
  • AddressBudapest 1106 Keresztúri út 90. (nem átvevőpont)
  • Open HoursNyitva: Hétfőtől-Szombatig: 6:00-18:00 óráig. Vasárnap: Zárva
  • Phone06 30 352 3244
  • Emailsaritamas0430@gmail.com
  • AddressBudapest 1106 Keresztúri út 90. (nem átvevőpont)
  • Open HoursNyitva: Hétfőtől-Szombatig: 6:00-18:00 óráig. Vasárnap: Zárva
Sóder fajták - Töltősóder

Sóder fajták amiket tartunk

Kövesse a sóder fajták árváltozásait, és látogasson vissza időközönként a Sóder Király honlapjára. Az osztályozott sóder: 0-4 mm, 0-8 mm, 0-16 mm, 0-24 mm, osztályozatlan sóder, töltősóder, kétszer rostált sóder m3 ár változhat. Igyekszünk mindig a legjobb rendelhető sóder árat biztosítani. Fontosnak tartjuk, hogy megrendelőink ne csak a legjobb áron, hanem a leggyorsabban jussanak hozzá a szükséges ömlesztett- és szóródó anyagokhoz.

Sóder félék beszerzése

Kiterjedt anyagbeszerzési hálózatunknak, és megbízható partnereinknek köszönhetően, akár egyenesen a sóder bányából is képesek vagyunk beszerezni a megfelelő sóder fajtákat. Egész Magyarország területéről hordjuk minden irányba a sódert. Mosott sóder, dunai sóder, osztályozott- vagy osztályozatlan-, szürke-, töltő-, vagy rostált sóder, mind elérhetők termékkínálatunkban.

Bármekkora sóder mennyiségről is legyen szó, azonnal beszerezzük. A megrendelt termékeket pedig amilyen gyorsan csak lehetséges eljuttatjuk az előre egyeztetett címre. A honlapunkon kiírt 2,5 m3 egy autónk egyszerre történő terhelésére vonatkozik. Sok szállító teherautóból álló flottánk ezért a legnagyobb mennyiségű megrendelt anyagokat is könnyedén kiszállítja.

Sóder fajták felhasználás szerint

A Sóder menüpont alatt megtekintheti az összes sóder félét és tulajdonságait. Anyagonként tájékozódhat a felhasználás módjáról, az aktuális sóder- és kiszállítási árakról egyaránt. Ugyanakkor kalkulátorunk segítségével azonnal kiszámolhatja a várható költségeket forintra pontosan. Nézzen hát szét alaposan az oldalunkon. Válassza ki a megfelelő sódert amire szüksége van. Számolja ki a pontos fizetendő végösszeget a kalkulátorba táplált aktuális sóder árak és települések alapján. Tárcsázza a számunkat. A rendelés felvétel után pedig villámgyorsan kiszállítjuk a megrendelt terméket. Ha bármivel kapcsolatban kérdése van, kérjük írjon nekünk emailt a megadott címünkre. Amilyen gyorsan tudunk válaszolunk. Üdvözlettel!

Call Now Button