Sóder ár

Sóder ár a Sóder Királytól

Az összes sóder ár 1 m3-re lett meghatározva. Ennek ellenére a legkisebb rendelhető mennyiség amit ki is szállítunk 0,5 m3. Továbbá több rendelés, vagy nagyobb mennyiség esetén kedvezményes árat tudunk biztosítani. Ilyen esetben telefonon is közölheti igényét, de lehetősége van bővebben írásban kifejteni elképzelését, amit email üzenet formájában elküldhet a Kapcsolat oldalunkon. A többi oldalon is fellelhető egy Árajánlat gomb, erre kattintva szintén az üzenet oldalra kerül tovább.

Sóder ár köbméter szerint

A következő sóder fajták minden mennyiségben rendelkezésre állnak telephelyünkön. Minden mást a sóderbányákból szerzünk be:

0-4 mm szemcse átmérőjű sóder ára: 6800 Ft/m3

0-8 mm szemcse átmérőjű sóder ára: 7400 Ft/m3

0-16 mm szemcse átmérőjű sóder ára: 7400 Ft/m3

0-24 mm szemcse átmérőjű sóder ára: 5800 Ft/m3

Töltősóder szemcse átmérőjű ára: 4400 Ft/m3

Mint minden más a sóder ár is változhat idővel. Különösen odafigyelünk, hogy oldalunkon, és természetesen a kalkulátorunkban is mindig az aktuális árak szerepeljenek, hogy senkit se érjen meglepetés. Ugyanez érvényes a szállítás díjaira is. Mindig a legfrissebb árak szerepelnek a honlapunkon.

Pontos sóder ár számolás

Kalkulátorunk minden oldalon elérhető egy kattintással. Honlapunk menüsorában fix helyet kapott, hogy bármelyik pillanatban használni lehessen. Plusz ezen kívül majdnem minden oldalon elérhető még egyszer. Minden sódernek a pontos köbméter ára bele van táplálva.

Kalkulátor használata

Elég csak kiválasztani azt a sóder fajtát amit szeretnénk megrendelni. Majd kiválasztva a mennyiséget, és a ‘Számolás” gombra nyomva azonnal láthatjuk az árat. Még úgy is, hogy nem választottunk mellé “Települést”. Utóbbival természetesen a komplett végső árat kapjuk meg.

Call Now Button