Sóder rendelés

Sóder rendelés Budapest

A sóder rendelés Budapest és vonzáskörzetében a Sóder Királytól a legegyszerűbb és az egyik leggyorsabb. Azonban maga a sóder kiválasztása néha nem is olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre tűnik. Mégpedig azért nem, mert a különböző szemcseméretű és tisztított, rostált sóderek kizárólag bizonyos típusú betonkészítéshez alkalmasak csak. A következő termék felsorolásban feltüntetjük sóder fajtánként, hogy melyik sódert milyen munkálatokhoz javasolt használni.

0-4 mm kétszer rostált sóder rendelés Budapest és Pest megye szerte gyorsan a Sóder Királytól:

A 0-4 mm-es sóder alkalmas vékony betonok és ágyazó rétegek készítéséhez. Megrendelés után azonnali szállítás Budapest és vonzáskörzetében. 1 m3 0-4 mm sóder ára 6800 Ft.

0-8 mm mosott osztályozott sóder:

A 0-8 mm-es sóder alkalmas aljzatbetonok készítéséhez. Megrendelés után azonnali szállítás Budapest és vonzáskörzetében. 1 m3 0-8 mm sóder ára 7400 Ft.

0-16 mm mosott osztályozott sóder:

A 0-16 mm-es sóder szintén kiválóan alkalmazható betonaljzatok készítéséhez. Megrendelés után azonnali szállítás Budapest és vonzáskörzetében. 1 m3 0-8 mm sóder ára 7400 Ft.

0-24 mm mosott osztályozott sóder:

A 0-24 mm-es sóder alkalmas házak alapjaihoz, kocsibehajtók kialakításához, járdák készítéséhez. Megrendelés után azonnali szállítás Budapest és vonzáskörzetében. 1 m3 0-8 mm sóder ára 5800 Ft.

Töltősóder:

A töltősóder területek feltöltésére alkalmas, ugyanakkor az útkészítés során is alkalmazzák mivel tökéletes alapot képez. Megrendelés után azonnali szállítás Budapest és vonzáskörzetében. 1 m3 0-8 mm sóder ára 4400 Ft.

Sóder rendelés előtt jó tudni

A sóderbányákból kitermelt sóder tisztítási folyamaton megy keresztül. A sóderen megtapadt agyagos réteget távolítják el az automatizált tisztító berendezések. Ennek azért van jelentősége, mert a sóder a betonkészítés egyik fő alapanyaga. Az agyagos sóder a készülő beton minőségét lerontja, így annak tartóssági és szilárdsági tulajdonságai csökkenek. Minőségi betont mosott és osztályozott sóderből lehet csak készíteni.

Call Now Button